Kausi 2021 pakettiin
P2009-2010Julkaistu: 04.11.2021 10.02

Kausi 2021 pakettiin

Kausi 2021 saatiin virallisesti päätökseen lauantaina 30.10. Alla joukkueen palkitut perusteluineen. Katseet on suunnattu tiukasti ensi kauteen ja jatkamme harjoittelua 3-4 kertaa viikossa. Uusia tuulia joukkueelle tulee futsalin kautta, sillä ensimmäistä kertaa joukkueen historian aikana osallistumme Palloliiton futsal sarjoihin.

Nico Levänen - Vuoden joukkuekaveri

Nico on motivoitunut pelaaja joka ottaa joukkuekaverit huomioon ja näyttää muille esimerkkiä pelaamalla tilanteet loppuun asti harjoituksissa sekä peleissä. Nico on pelannut ja harjoitellut tällä kaudella myös 2007 syntyneiden joukkueessa ja tästä huolimatta hän on joukkueemme yksi aktiivisimmista harjoittelijoista. Nico on myös toiminut ansiokkaasti Sinisten kapteenina.

Viivi Helle - Vuoden kehittyjä

Viivi on tunnollinen harjoittelija jolla on valtava sisäinen motivaatio kehittyä jalkapalloilijana. Hän ei jätä harjoittelua puolitiehen, jos joku asia tuntuu vaikealta. Kotonakin touhuaa pelkästään pallon kanssa ja katsoo Youtubesta temppuja ja kikkoja. Näiden ominaisuuksien ansiosta Viivi on jatkanut lupaavaa kehitystään myös tämän kauden aikana. Viivi pystyy pelaamaan kaikissa kenttäpelaajan rooleissa ja on sitä myötä erittäin tärkeä osa joukkuettamme. Viivin äitikin joskus todennut että tyttö on syntynyt palloon kiinni!

Tuomas Manelius- Vuoden kehittyjä

Tuomaksella on tapahtunut uskomaton kehitys kauden aikana. Varsinkin hänen pallollinen pelaaminen on kehittynyt valtavasti ja hän on saanut myös rauhallisuutta otteisiinsa. Tuomas on raudanluja puolustaja, joka osaa käyttää kokoaan hyödyksi jonka takia häntä on vaikea ohittaa 1vs1 tilanteissa. Pystyy myös pelaamaan hyökkääjänä josta osoituksena muutama maali kauden aikana. Hän on toiminut myös ansiokkaasti Punaisten kapteenina.


Joukkueen uusimmat uutiset